Thuis Nieuws

hydraulisch het scheren machineonderhoud

Certificaat
Van goede kwaliteit cnc hydraulische persrem voor verkoop
Van goede kwaliteit cnc hydraulische persrem voor verkoop
Klantenoverzichten
wij zijn verheugd geweest om met de WERKTUIGMACHINE van WUXI samen te werken JINQIU, is hun 2-WE67K-500/600 machinekwaliteit beter en de latere verkoopdienst is zo aardig.

—— Baharainama groep

wij kochten een CNC persrem WE67K-500/6000 van de WERKTUIGMACHINE van WUXI JINQIU om de lichte pool te buigen, zijn wij tevreden met hun machine en dienst.

—— De klant van Amerika

CNC persrem achter elkaar 2-WE67K-400/7000 buigt de betere kwaliteits lgiht pool, zijn wij zo tevreden met hun dienst, het perfecte werken!

—— HET BEDRIJF VAN HET DE KAPITEINSstaal VAN INDIA

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
hydraulisch het scheren machineonderhoud
hydraulisch het scheren machineonderhoud

Het scherpen en uitwisseling van het blad:

Het blad moet op tijd worden gescherpt. Als het blad niet lange tijd wordt gescherpt, schijnt het om uw meer tijd te besparen. Maar in feite, zal het een grote wast maken. De korrelige buitenstructuur van het blad met botte rand zal wegens blad worden vernietigd is beared bovenmatige druk terwijl het snijden. Het niet alleen dameges de machine, maar ook kan niet de goede scherpe kwaliteit verkrijgen. Nadat het blad wordt gescherpt, damgered korrelige buitenstructuur zal worden verwijderd. Zo, zou u een volledig tijdschema moeten opmaken voor het scherpen van het blad.

het overeenstemmen van uw daadwerkelijke productiesituatie. Het is beter om 1 reeks van het gescherpte blad als vervangstukken voor te bereiden.

Wij adviseren het tijdschema voor als volgt het scherpen van blad:

Om de snijkant van het blad te veranderen na het snijden van 80-100 uren.

Om de dikte van het blad te malen voor het scherpen van de snijkant na het snijden van 320-400 uren.

Het bovengenoemde die tijdschema is slechts geschikt aan de machine in normale voorwaarde wordt gebruikt. Als u de dikte van het blad kunt malen voor het scherpen van de snijkant volgens het bovengenoemde tijdschema, zal het het malen bedrag kleinst en het gebruik-leven zal zijn het langst zijn.

Het niveau van de olie in de tank

1.To controleer periodiek het niveau van de olie in de tank. Als het niveau van de olie lager is het midden van de vlakke maat opgezet op de tank, zou u de olie in de tank onmiddellijk moeten toevoegen.

2.The de olie in de tank moet na eerst het werken van 500 uren worden vervangen. Dan wordt het eens elk vervangen die 2000 uren werken.

3.The de te gebruiken olie moet confirmity met requestment zijn.

Oliefilter

De gaasfilter opgezet op zuigt haven van punp zou moeten worden schoongemaakt periodiek om de gevraagde oliestroom door het te houden. Als de gaasfilter wordt geblokkeerd, is de oliestroom verminderd en de pomp zal de lucht zuigen om het gebruik-leven van de pomp te beïnvloeden. Zo, zou de gaasfilter door benzine, C2 HCl3 (Trichloroethyleen) en ander oplosmiddel moeten worden schoongemaakt. Eerst wordt het schoonmaken genomen na eerst het werken van 8 dagen. Dan wordt het schoonmaken genomen eens elke maand.

Lucht-filter

De lucht-zeef wordt opgezet op de dekking van de olietank.

Het eerste schoonmaken wordt genomen na het vullen van olie in de tank door het of na eerst het werken van 60 dagen. Dan wordt het schoonmaken genomen eens elke het werk 120 dagen. De lucht-zeef zou door benzine, C2 HCl3 (Trichloroethyleen) en ander oplosmiddel moeten worden schoongemaakt

Controleer regelmatig alle delen van de machine en houd het schoonmaken van machine en werkplaats en goede isolatie van draden.

2. De zuurstof, de samengeperste lucht en de brandbare lucht zouden niet in het omkeren cilinder moeten worden gevuld. De stikstof zou vulling binnen langzaam moeten zijn, de procedures zoals gevolgd: stijg klepglb van het omkeren cilinder op om het verluchtingsapparaat, het andere die eind van verluchtingsapparaat aan te sluiten met stikstoftank wordt verbonden. Dan sluiten het open verluchtingsapparaat en de open afgesneden klep van stikstoftank langzaam, ondertussen bericht de waarde van de luchtdruk van het vullen van drukmaat en het verluchtingsapparaat en snijden klep tot het waardebereik 6Mpa.Finally af, installeren klepglb.

3.If er is om het even welke abnormale actie of het lawaai, zou de machine voor het controleren moeten worden tegengehouden.

Bartijd : 2018-08-29 09:48:01 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
JINQIU MACHINE TOOL COMPANY

Contactpersoon: Mr. Zou

Tel.: 86-13961729519/ 86-18914268125

Fax: 86-510-83202944

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)